Behöver du ny frilla?

Det kan vara svårt i ny stad att hitta en bra frisör. Jag är till och med den personen som ibland åker hem till Borås för att dels besöka familjen och vänner men samtidigt passa på att besöka min frisör i hopp om att få håret fixat. Jag brukar numera även be om något som håller länge för att jag inte vet när jag kommer hem igen till Borås. Däremot har jag nu pratat med en del kompisar som är nyfunna i Stockholm och dem pratar väldigt mycket om Creative Headz vilket jag såklart ville läsa mer om. Det gjorde jag också alldeles rätt i eftersom mitt hår just nu ser helt katastrofalt ut.

Läs mer via https://creativeheadz.se du också så lovar jag att du kommer bli sugen på att boka ett besök. Det känns som en salong som verkligen bryr sig om dig och vad du vill ha, vilket såklart alla frisörer borde. Men ibland upplever jag att man kommer till frisörer som egentligen bara gör vad man måste eller vad dem blir tillsagda. Om jag ber om lugg och klippa topparna så gör dem det, jättebra. Men vill man inte ibland få lite nya tankar på hur man kan tänka eller bara ett galet förslag som gör att man tänker om lite? Jag kan tycka att det är det som är spännande med att gå till frisören, att känna att man får något nytt någon gång. Det blir annars lätt att man gör precis samma sak och sen går det en vecka efter man varit hos frisören också märks det inte ens att man varit där.

Min nya favorit

Ja men det är faktiskt https://creativeheadz.se, läs mer genom att klicka på länken och se till att boka din tid så snabbt som möjligt! Hoppas du blir nöjd 🙂