Träna på gym

Jag tränar en hel del på gym och då går det åt en hel del gymkläder. Jag har använt mig av många olika märken. Träningskläder från Under Armour är det senste märket jag har använt mig av. Jag måste säga att jag är inte besviken, vilka sköna kläder, och snygga dessutom. Jag går ju ofta i träningskläder, då även på fritiden. Fast då använder jag ju inte träningsleggings utan andra lite mer löst sittande kläder. Det har verkligen blivit ett mode att gå omkring i träningskläder eller är det så att nittio procent av sveriges befolkning går på gym? Vart man än är så ser alla gymklädda ut. Fast när jag befinner mig på gymmet så ser jag ju att det är ganska fullt, alla tränar från 15- åriga killar och tjejer till gamla 70- åringar. Jag som tränar så mycket som jag gör vet att det är riktigt bra för för den mentala hälsan.

Under Armor blev svaret för mig

Min son och jag brukar titta på youtube tillsammans och då följer vi olika personer som tränar,  att träna på gym och bygga muskler är verkligen trendigt. Och det är faktiskt ganska många som har träningskläder från Under Armor på sig. Jag tycker att deras kläder är riktigt snygga och dom har som sagt ganska många olika modeller att välja på allt från tighta gymkläder till pösiga mjukisbrallor, fast vem säger mjukisbrallor nuförtiden. Det jag tycker jag också tycker om är att dom har både kepsar, skor och jackor. Det är ganska skönt när man har hittat ett märke som man tycker om för då vet man också vilken storlek som passar en. Det är nästan det jobbigaste att hitta rätt storlek för alla märken skiljer sig åt när det gäller storlekar speciellt skor.