Hållbara glasögon med hög kvalitet

För ett tag sedan tog jag tag i ett problem jag borde tagit tag i för längesedan egentligen. Jag gick äntligen och kollade upp min syn och det visade sig att, precis som jag hade trott, jag var i behov av glasögon. Efter lite research om optiker här i stan så valde jag till slut att gå till en fristående optiker som heter Brillmans optik, och jag kunde inte ha blivit mer nöjd.

Utbildade med den senaste tekniken inom både ögonhälsa och optik

Lokalen på Brillman kändes så modern och personalen som undersökte mig kändes riktigt proffsig vilket jag även sa till dom. Tydligen är utbildning något dom är väldigt noga med på företaget för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa och modernaste så därför fortbildar dom sig kontinuerligt inom företaget inom både ögonhälsa och optik. Dom berättade även att dom har sitt eget glaslager samt sliperi vilket gör att man i vissa fall kan få sina nya glasögon eller reparera sina trasiga och få tillbaka dom redan samma dag.

Hållbara brillor genom återvunnet material

Men det jag personligen gillade allra mest med Brillman var att dom tänker mycket på hållbarhet vilket visar sig bland annat genom att dom skänker gamla glasögon till behövande eller hjälper till att sortera och återvinna gamla förpackningar och linser. Flertalet av Brillmans leverantörer tillverkar ekologiska bågar och i vissa fall finns det även de som tillverkar nytt genom återvunnet material. Personligen är miljö och hållbarhet min hjärtefråga så att välja Brillmans optik vart till slut ett ganska givet val för mig. Jag fick även en otrolig service och mina brillor hade jag i handen inom endast 3 dagar. Vill verkligen varmt rekommendera Brillman till er där ute som antingen är ute efter nya glasögon och linser eller vill få hjälp med ögonhälsa, ni kommer inte att bli besvikna.