Klinik Villastan erbjuder professionella behandlingar för att lyfta fram skönheten i dig

Stress och dålig kost påverkar dig fysiskt och kan få dig att se äldre ut än din faktiska ålder. Tips är att du tar lite fler pauser på jobbet och stretchar ut kroppen. Dra ned på kaffedrickande om det gått över styr. Byt gärna ut kaffet mot vatten. En ergonomisk arbetsplats underlättar för att du inte ska få ont i rygg och axlar. Styrke- och konditionsträning får din kropp att bli hälsosammare. När du tränar regelbundet kommer du även känna dig piggare.

Idag är det vanligt med skönhetsbehandlingar. Klinik Villastan erbjuder en bred palett av behandlingar för dig som är sugen på att unna dig lite lyxigare hudvård.

Vad kan Klinik Villastan erbjuda mig som kund?
– Botox
Botox är känt för att behandla rynkor, få känner dock till att det även används för att behandla svettning. Ett par procent av befolkningen har problem med svettningar. Klinik Villastan erbjuder svettbehandling med botox. Det är nu även möjligt att behandla spänningshuvudvärk med Botox. Kontakta kliniken för att boka en tid och konsultation.

– Restylane/fillers
Restylane används för att släta ut rynkor, återställa volym, förstärka konturer och utveckla fylligare läppar.

– Ansiktsbehandlingar
Klinik Villastan hjälper dig med bryn och fransar, hudföryngring med kemisk peeling och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd. Kontakta kliniken för att boka en konsultation.

– Hårborttagning
Oönskad hårväxt är vanligt och detta behandlar kliniken genom vaxning, IPL och andra effektiva metoder. Kontakta personalen om du vill boka in en konsultation.

– Kärlbehandlingar
Ytliga blodkärl är vanligt, speciellt när man blir äldre. Om du vill behandla benen eller ansiktet kan klinikens personal hjälpa dig med detta. Innan en behandling rekommenderar jag att du kontaktar dem för att få en rådgivning.

Klinik Villastan är en komplett skönhetsklinik som lyfter fram skönheten i dig. Kom gärna förbi och träffa dem i Borås.