En fantastisk upplevelse på ridskola i Göteborg

Att börja rida har länge varit en dröm för mig, och nu har jag äntligen tagit steget! Jag har alltid haft ett intresse för hästar och ridning, men aldrig riktigt fått tillfälle att börja. Det senaste året har jag blivit allt mer nyfiken på hur ridning kan komplettera både min träning och mitt yogautövande. Jag började leta efter en bra ridskola i Göteborg, och jag måste säga att jag är helt såld.

En perfekt balans mellan träning och avslappning

Ridning är en fantastisk kombination av fysisk träning och mental närvaro, något som jag uppskattar extra mycket som yogainstruktör. När du sitter på hästryggen gäller det att vara helt närvarande. Kroppen måste jobba med balansen och du får verkligen använda muskler du inte trodde fanns. Samtidigt som det ger en rejäl träningsdos, känner jag också att ridning ger ett lugn likt det jag upplever på yogamattan.

Efter mina första lektioner på ridskolan märkte jag snabbt hur mycket ridningen hjälpte mig att bli mer medveten om min hållning och min andning. Precis som i yoga handlar det om att hitta en harmoni mellan kropp och sinne. Det var en helt ny känsla, men så häftig!

Ett roligt sätt att vara aktiv med familjen

Förutom att ridningen är ett härligt sätt att utmana sig själv fysiskt, är det också en fantastisk aktivitet att göra tillsammans med familjen. Min dotter har redan blivit förälskad i hästar och vi ser fram emot att tillbringa mer tid i stallet tillsammans. Det är så roligt att ha en gemensam hobby som både jag och min dotter kan njuta av. Det är inte bara träning utan också ett sätt att komma närmare naturen och djuren.

Så om du, precis som jag, är sugen på att testa något nytt som stärker både kropp och själ – ge ridskola i Göteborg en chans. Det är en härlig upplevelse som jag varmt kan rekommendera. Oavsett om du är nybörjare eller har ridit tidigare, finns det något för alla på ridskolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 7z3