Lyxvarumärken på flaska och i glas

Gillar du att lukta gott? Då tycker jag du ska testa på en ny parfym. Du hittar ett bra urval på https://www.parfymfabriken.se/. Parfymer har funnits i tusentals år. Förr i tiden var det endast rika och högt uppsatta personer som hade råd med parfymer. Idag kan du köpa en flaska till ett rimligt pris och parfymen har en lång hållbarhetstid.

Jag köpte min senaste Gucci på https://www.parfymfabriken.se/. Gucci är ett av världens främsta lyxvarumärken. Utöver parfymer har de kläder, smycken, klockor och inredningsprodukter. Gucci är en deli företaget Kering. Utöver Gucci ingår bolagen Saint Laurent, BottegaVeneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Boucheron, Pomellato, DoDo, Qeelin, Ulysse Nardin och Girard-Perragaux i koncernen.

När det kommer till kläder brukar jag handla plagg som är bekväma att använda. Lyxvarumärken är inte intressanta för mig längre, de har ofta samma eller sämre kvalitet som billigare varumärken.

Idag kikar jag på LVMH på börsen. Bolaget har under dagen repat sig lite. Börskursen är upp ett par procent efter senaste veckans dipp på världsbörserna. Börsen har haft en lång uppgång i många år och senaste tidens korrigering kommer nog fortsätta under året. LVMH är en konkurrent till Kering. I LVMH ingår varumärken som Dom Perignon, Hennessy, Ardberg, Louis Vuitton, Berlutti, Christian Dior, Marc Jacobs, Tag Heuer, Zenith och Hublot.

Ardbeg är en känd whiskey från Skottland. Tydligen har whiskymärket anor ända tillbaks till 1700-talet. Imponerande historia får jag säga. Ardbeg är en god whisky som jag varmt kan rekommendera till den som har åldern inne för att smaka på alkohol.Whisky är gott men får jag välja blir det öl. Favoritölet är Pripps Blå, jag har druckit den ölsorten sen tidigt 90-tal. Idag tror jag att Pripps ägs av det danska bryggeriet Carlsberg. Danskarna är bra på öl, åk gärna till Köpenhamn om du vill smaka gott öl på en gemytlig krog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: i0t