Äntligen en elgitarr att jamma på

 

Nu har jag fått min elgitarr. Har väntat i flera månader på leverans. Spelat akustisk gitarr sen ett par år tillbaks, men kände att det var dags att testa på elgitarr. Är lite nybörjare på elgitarr så jag har beställt ett par böcker för att lära mig spela häftiga riff. Det finns ett företag som heter Notlagret och de har ganska mycket gitarrböcker, läs mer om utbudet på Notlagrets hemsida.

Jag köpteLick Library: Learn To Play 80s Metal” för de klassiskalåtarna Heaven´s On Fire, Every Rose Has Its Thorn, 18 And Life ochFast As A Shark. Dessa låtar har jag lyssnat på när under min uppväxt och nu vill jag lära mig spela dem på elgitarr.

En annan bok jag beställde från Notlagret är ”Jam With Jimi Hendrix – Volume 2”. Hendrix var en virtuos på elgitarren och hade ett unikt riff. Tror inte jag kommer bli lika vass som Hendrix, men spelar gärna låtar som Bleeding Heart, Mr. Bad Luck, Red House och Valleys OfNeptune som han är känd för. Om du blir sugen på gitarrböcker tycker jag du ska besöka Notlagret och läsa mer om deras böcker och DVD för gitarrälskande nybörjare.

Kommer spela gitarr i min källare, annars kommer frugan bli spritt språngande galen över ljudet. Har en inredd källare som är min egna mancave. Jag har biljardbord, minibar, ölkyl, TV och ett arkadspel i källaren. Nu blir det alltså även en gitarrstudio där nere, dock kommer jag även spela hos polaren som bor två hus bort. Han ska skaffa sig en elgitarr snart. Vi tänker riffa ihop och nu saknas bara en sångare. Vi ska snacka med Göran på jobbet om han kan tänka sig att bli vår leadsinger, Göran har en bakgrund som sångare i ett punkband.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 4a5