Padel i Stockholm

Att spela padel i Stockholm är tydligen otroligt kul, i alla fall enligt några undersökningar som har gjorts för att påvisa intresset för padel. Men dessvärre i takt med att anläggningarna för padel i Stockholm har ökat utom sfären för rimlighet, så har också intresset för att spela padel svalnat något. När de första anläggningarna för padel byggdes var det rena anstormningen dit. Varenda människa i princip hade någon nära vän som spelade padel och det var till och med svårt att få tider att spela så många anläggningar fick öppna jättetidigt på morgonen och stänga sent på kvällarna. Så klart fick dom också ha öppet under helgerna. Jag känner själv en hel del av mina vänner som började att spela padel.

Intresset för padel

Inte bara i Stockholm utan över hela landet har intresset för att spela padel gått ner drastiskt nu under hösten. Det har redan börjat komma in konkurser från padel anläggningar som inte har råd att driva runt företaget längre. Jag kan personligen inte alls förstå hur man kunde tro att det skulle gå runt från början med alla dessa padel-företag. Det kändes som att det var dömt att misslyckas och nu verkar det som att det faktiskt blev så, med facit i hand. Jättetråkigt men kanske lite klantigt av de som byggde massor av anläggningar i Sverige.

Spela padel

Om jag ska vara ärlig så har mitt intresse för padel aldrig väckts riktigt. Jag har spelat tennis och badminton sedan tonåren och till och med varit riktigt duktig på det, i alla fall tennis. Men jag har verkligen försökt att bli biten av att spela padel eftersom många av mina vänner gillar det och tränade väldigt ofta ett tag i början. Jag vet inte vad det är som gör att jag inte har fastnat för padel men nu känns det som att det inte spelar någon roll då flera av mina vänner har slutat att spela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: yaf