Professionella hårtrimmers

Jobbar du som frisör så finns det ett par saker du bara måste införskaffa, det är för det första en riktig frisörsax. Det är en otrolig skillnad mellan en riktig frisörsax och en sax som kan benämnas som frisörsax. Skämt och sido, du måste ha en riktig sax. Det andra du måste ha som frisör är professionella hårtrimmers för även om du har specialiserat dig på att klippa frisyrer på kvinnor så kommer du ändå att behöva en riktigt bra hårtrimmer. Om du satsar på att köpa dessa två produkter och lägger lite extra pengar på ett riktigt bra varumärke så kommer du att klara dig igenom dagen på salongen.

Att köpa hårtrimmer

Hur vet du då vad som är en bra hårtrimmer och vad som är medelmåttigt? Det är inte helt lätt att urskilja bra hårtrimmers från något sämre hårtrimmers, men några hållhakar kan du ha på produkterna du går igenom. På marknaden finns en hel uppsjö av hårtrimmer som är både riktigt bra och helt enkelt usla. De senare kan du nog med enkelhet sortera bort för det brukar synas på priset om inte annat. Sedan kan en ”billig” hårtrimmer fungera jättebra för den som trimmar håret hemma istället för på salong, men frisören måste ha en hållbar och slitstark hårtrimmer.

En professionell hårtrimmer

Det du ska leta efter när du ska köpa en professionell hårtrimmer är de som har blad gjorda av titan eller keramiska blad. Dessa är helt klart bäst och ger den mest säkra klippupplevelsen. Det kan behövas när den ska skära genom tjockt hår utan att luggas. Så klart vill du att din hårtrimmer ska vara trådlös, gärna under ett par timmar. Du vill ha flera olika kammar som låter dig välja längd från 0,5 mm till i alla fall 9 mm. Batteriet bör vara ett litiumbatteri för att din hårtrimmer ska orka med att laddas många gånger under flera år. Ta gärna en med ergonomiskt handtag med så har du kommit långt i ditt urval och letande efter en professionell hårtrimmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: a6g